26 de març 2012

sabatilles

Aquí us presento les sabatilles que he fet per a tota la família. Encara que estem acostumats a caminar descalços per casa, ara tenim un pis amb mig terra de gres i mig de moqueta, doncs us podeu imaginar quina sensació dona quan vas d'un costat a l'altra. A partir d'ara s'han acabat les sensacions fortes, tots amb els peus protegits.

Ici je vous présente les pantoufles que j'ai faites pour toute la famille. Bien que nous marchions pieds nus à la maison, maintenant nous avons un appartement avec carrelage et la moquette, alors vous pouvez imaginer l'impression qu'on a lorsque vous allez d'un côté à l'autre. Dorénavant sont terminés toutes les impressions fortes touts avec ses pieds protégés.


3 comentaris:

  1. si senyora... m'agraden!!!

    ResponElimina
  2. A nosaltre també ens agraden molt i en volem un parell per cada membre de les nostres families. Nosaltres sóm la Mama i la Bel! En total, dos parells per la mama i quatre per la Bel, ok? Així que deixa de mirar el blog i a treballar que tens feina! Petonets pels quatre.

    ResponElimina
  3. A nosaltres també ens agrada molt! En volem un per cada membre de les nostres families. Nosaltres som la mama i la Bel. Volem dos parells per la mama i quatre per la Bel. Així que deixa de mirar el blog que tens feina! Un petonet pels quatre.

    ResponElimina