19 de juny 2012

Més bossetes

Aquestes bosses ja tenen cintura on cordar-se, Isabel, Mirka i Marga, espero que us agradin i que les utilitzeu molt.

Ces sacs sont désormais joints à la taille de quelqu'un, Isabel, Mirka et Marga, j'espère que vous aimez et que vous les utilisiez.




4 comentaris:

  1. Ei, gràcies Elvira per ser tan constant! Jo, en canvi, feia massa dies que estava desconnectada... i veig que tu no pares! Enhorabona! MUA, MUA

    ResponElimina
  2. ELVIRA, SEGUEIXES ALGUN PATRÓ O TUTORIAL EN CONCRET PER FER LES RONYONERES? ÉS QUE ARA ME N'ESTAN DEMANANT MOLTES, PERÒ NO M'ACABA D'AGRADAR EL PATRÓ QUE SEGUEIXO, NO SÉ COM COSIR LA CREMALLERA PERQUÈ EM QUEDI BEN FORRADA PER DINTRE SENSE QUE ES VEGI LA PART LLETJA DE LA TELA..NO SÉ SI M'ACABO D'EXPLICAR JAJAJA AL COSIR LA CREMALLERA AL MIG COM TU, NO PUC COSIR LA RONYONERA DEL REVÉS PER DESPRÉS PODER-LI DONAR LA VOLTA

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Lídia sento haver trigat tant a contestar-te, però millor tard que mai, no?
      La veritat és que no segueixo cap patró ni tutorial, tot el que creo ho faig seguin la meva lògica personal, que de vegades és errònia, però d'altres funciona. Per tant, abans de construir, em menjo molt "el tarro" de com ho puc fer o deixar de fer. I sobretot desfaig moltíssimes vegades. Sento no poder ajudar-te, però si vols un consell, fes i desfés tantes vegades com faci falta.
      Elvira.

      Elimina
  3. Elvira! Moltes gracies guapa! La veritat es wue vaig anar provant i me n'he sortit! Tenia problemes amb la cremallera, pero ja esta. Una abraçada!!!

    ResponElimina