13 de novembre 2011

sorpresa!!! mama!!!

Doncs si, sorpresa, perquè tal i com em vas demanar a l'últim missatge, t'ha arribat el moment: "tus deseos son ordenes". Espero que hagis tingut una bona sorpresa, perquè la bossa no la tindràs fins que nosaltres no baixem a Vilassar, o potser no seré tant dolenta i te la faré arribar per correu.


Eh bien oui, surprise, parce que tel et comme tu m'as demandé au dernier message, maintenant est ton tour: "vos désirs sont des ordres". J'attends que tu aies eu une bonne surprise, parce que le sac tu ne l'auras pas juste que nous revenons à Vilassar, ou peut-être je ne serai pas si vilaine et te la ferai arriver pour courrier.


5 comentaris:

  1. Ja està enviat el paquet, com hi ha el cap de setmana per el mig, t'arribarà a mitjans de la setmana que ve. Missión cumplida!

    ResponElimina
  2. Hola nena!! Subidon, subidon!... Fa molts dies que no escric res al teu blog. Necessito targetes teves per repartir-les a totes les meves companyes de feina, quan baixeu a Vilassar me'n dones unes quantes.
    Espero que quan acabis de fer aquestes coses tan xules, fetes amb parer, també les posis al teu blog, no?
    Espero que RAC 1 t'anuncii aviat.
    Val la pena veure totes les coses boniques que fas. Un petonet

    ResponElimina
  3. Ah, la mama encara no t'ha escrit res al blog en referència a la seva super bossa nova. Només et puc dir que des de el primer dia la porta per anar a tot arreu. La mama encara no ha fet cap comentari perquè no he pogut portar l'ordinador a casa seva.
    Es molt xula, es xulissima!
    Un super petonet.

    ResponElimina
  4. Hola Elvira, estava mirant el teu blog i no se trobar la feina feta abans del setembre de 2011. Que ha passat que l'has tret del blog o es que no la se trobar?
    El tercer i últim petonas del dia.
    Avui no et queixaras dels comentaris del teu blog, estaras de subidon subidon, no?

    ResponElimina
  5. Problema resolt, he canviat una mica la configuració perquè es pugui veure tot, merci, un petonet molt fort.

    ResponElimina