02 de novembre 2011

Regal conillet

L'altre dia, tot i tenir manca d'espai, temps, i part de material, vaig aconseguir fer aquest conillet. Un regal d'aniversari per la Bel. Li va agradar molt!

L'autre jour, tout et avoir manque d'espace, temps, et part de matériel, je vais réussir faire ce petit lapin. Un cadeau d'anniversaire pour Bel. Lui a plu beaucoup!


Conillet novembre 2011

5 comentaris:

  1. Anònim3/11/11

    Hola elvira. Encantat de retrobar el teu blog. Seguirem per casa les vostres aventures per frança. Ens va fer molta ilusió veures dimarts a la tarda per vilassar, en joan estava super content i va voler escriure en un paper la notícia , no fos cas que el dimecres al matí ja no s´enrecordés per explicar-ho a la clase.

    jaume.

    ResponElimina
  2. La veritat, no em va agradar el conillet... Em va encantar!! A més a més, sempre sóc la primera en tenir les novetats que fas. Sóc una privilegiada, ja ja.

    ResponElimina
  3. LA TEVA MARE3/11/11

    Hola filla meva! no saps el que em complau haver parit una filla tant artista. La teva germana m'ha ensenyat totes les teves obres d'art, tot em sembla maquissim! però jo no puc gaudir de res fet per tú, QUE NO PENSES EN LA TEVA MARE, O QUE? Una bosseta per anar a comprar... no aniria gens malament. Molts petons, mua, mua, mua, us trobem a faltar.

    ResponElimina
  4. Hola Elvira! Ja veig quin conillet més xulo! I m'encanten els color que has fet servir. La Bel ja pot estar ben contenta!
    Per cert, no sé si et vaig comentar que m'havia fet del facebook... i ja estàs tardant! He trobat a la Natalia Feneux! I estic buscant a la Silvia. Bé, de fet ja l'he trobada però encara no m'ha respòs la petició d'amistat. Veient el seu mur, crec que deu estar de viatge...
    Doncs això, que desde que estic al facebook el meu bloc rep centenars de visites. Només aquest mes, he tingut més de 600 entrades! O sigui que ja saps el que et toca...
    Un súperpetonàs per tu i per a tota la family!

    ResponElimina
  5. Mª José García5/3/12

    Moltes, moltes gracies, a la Judit l'encantat el conillet, ja se'l menja, es precios

    ResponElimina